Tidligere udstillere

Kaffe, Bolsjer

 • Kaffeagenterne
 • Bajrami Bolsjer
 • Sofia – Made in Italy
 • Lunagaard

Vanilje

 • Vanilla Kompagniet

Chokolade, Lakrids

 • Konnerup & Co
 • Økoladen
 • Lunagaard
 • Sofia – Made in Italy
 • Greco Farms
 • Kjærstrup Chokolade (Søndag)

Moste, Øl, Frugtvin, Likør

 • Bornholms Mosteri
 • Indslev Bryggeri
 • Cold Hand Winery
 • NORLIQ

Oste, Pølser

 • Unika ost
 • Det Italienske Torv
 • Ostedelikatessen

Vin, Dessertvin, Portvin,

 • Bechs
 • FiniVin
 • Gallovini
 • Fiasco-vine
 • Vinbyen
 • Pinotage shoppen
 • Det Italienske Torv
 • Rex Wine

Hudpleje, Scrubs

 • Raz-Spa

Honning, Marmelader

 • Greco Farms
 • Sofia – Made in Italy

Balsamico, Olier

 • Det Italienske Torv

Informationer omkring de enkelte udstillere

Kjærstrup Chokolade

Hos Kjærstrup laver vi håndlavede chokolader, der pirrer sanserne og smagsmæssigt folder sig ud på smukkeste vis. Vi er især berømte for vores hjemmelavede friske flødeboller.

I 1999 åbnede vi vores chokoladeproduktion, som sidenhen har vokset sig til en hel familie af passionerede medarbejdere, der hver dag lægger deres sjæl i alt, hvad der skabes.

I 2004 blev vi tilelt Slowfood Danmarks hædersdiplom og deres guld snegl, i 2005 modtog vi Det Danske Gastronomiske Akademis hædersdiplom, og i 2009 kårede det gastronomiske magasin Smag & Behag vores flødeboller til Danmarks bedste.

Kom forbi vores stand om søndagen til Sweets og smag vores marcipan eller trøfler.

www.kjaerstrup.dk

Norliq

NORLIQ er en nystartet dansk virksomhed som producerer eksklusive likører af højeste kvalitet.

Virksomhedens speciale er at fremstille delikate og velsmagende likører af en styrke og kvalitet, der sjældent før er set produceret i Danmark.

NORLIQ blev etableret i foråret 2011, og tanken var at udvikle ikke for søde likører, hvor de traditionelle nordiske bærtyper som hyldebær, kirsebær og brombær skulle være hovedingrediensen. Alkoholindholdet i likørerne skulle samtidig ligge på et niveau hvor ikke ret mange andre spiritusser af samme karakter var at finde.

Derfor er hyldebærlikøren Creme De Sureau og kirsebærlikøren Creme De Cerise fremstillet med et alkoholindhold på henholdsvis 26% og 25% Dette alkoholniveau giver oplevelsen af en likør, der har den behageligt varmene effekt uden at blive for stærk i lækker kombination med en afbalaceret og delikat smag af bærret. Sødmen i likørerne er nøje afstemt for at tilfredsstille den søde tand, uden at blive den altdominerende faktor.

Kom forbi vores stand på Sweets og smag på disse likører, som er den perfekte ledsager til kraftige oste eller alenestående som ren nydelse.

www.rcwine.dk

Vanilla Kompagniet

I det sydlige Stillehav, som en del af Polynesien, ligger det smukke og uspolerede kongerige Tonga. Ø-gruppens specielle klima har gjort det muligt for de lokale at høste vaniljebønner i sin helt egen klasse, med en unik aroma, glans og fylde.

I fællesskab med det lokale samfund, har Vanilla Kompagniet opdyrket en organisk vaniljeplantage, på uberørt jord, kultiveret med trævler fra kokosnødder. Vaniljen bliver nænsomt behandlet, plukket og tørret under Stillehavssolen, og derefter sendt direkte til Tauranga i New Zealand, hvor bønnerne bliver til en bred varieté af 100% ægte vaniljeprodukter.

Kom forbi deres stand under Sweets, og smag blandt andet vaniljesirup.

www.vanilla.iskremkompagniet.dk

Bajrami Bolsjer

Bajrami Bolsjer fremstiller ægte håndlavede bolsjer af høj kvalitet, med naturlig farver og uden konservering. Lige nu har vi over 35 forskellige smags varianter af almindlige bolsjer, men vi fremstiller også sukkerfri bolsjer af naturlig råvarer. Vi forhandler også ingredienser og redskaber til bolsjefremstilling (begynder sæt). Kom forbi vores stand eller se mere på www.bajramibolsjer.dk

www.bajramibolsjer.dk

Økoladen

Hvis du vil forkæle dig selv eller andre, er du landet det rigtige sted. Økologisk chokolade af den højeste kvalitet i et utal af varianter, til dig og din familie, som personlig gave eller firmagaver.

Smag vinderen af den økologiske fødevare pris 2006 Chok O Blok med ægte lakrids. Til børnene kan du finde “sundt slik” uden tilsætningsstoffer, eller hvad med Danmarks bedste økologiske pålægschokolade?

Alle ingredienser er i økologisk særklasse: Ægte lakrids fra Calabrien, Spændende chokolade fra alverdenens lande, ingefær, espressobønner, chili, kanel, økologisk spiritus og meget, meget mere.

Vores nougat blev kåret til Bedst i Test af Go’ Morgen Danmark i december 2012.

Kom forbi og besøg vores stand under Sweets og smag vores chokolade og lakrids.

www.oekoladen.dk

Kina i Søborg

Du skal vælge Kina i Søborg, fordi du er eventyrlysten. Fordi du tør udfordre dig selv, og fordi du ønsker at dele en oplevelse, der vil give hverdagen et ekstra pift.

Vores vision er at dele den asiatiske oplevelse ved at bringe Asien ind i din dagligdag. Ikke blot den der er at finde i de mange kulinariske eventyr, men også de små brudstykker, der til tider udgør en helt anden verden. Du vil hurtigt opdage, hvor nemt øst smelter sammen med vest.

Derfor er det vigtigt for os ikke blot kunne tilbyde dig en fyldestgørende service, men at kunne guide dig gennem den utroligt smukke verden, der gemmer sig i det fjerne Østen.

Vi håber, du ved hvert besøg får større indsigt i de forskellige kulturer, der her gemmer sig, og dermed kommer et skridt nærmere Asien.

På denne rejse finder du eksotiske øl og vine, kulinariske udfordringer i eget køkken, alverdens te, fine silker og en masse gode oplevelser, der er værd at dele med familien og venner.

Kom forbi vores stand og smag på alt fra asiatisk øl og vin til lækre snacks.

www.kinaisoeborg.dk

Sofia – Made In Italy

Sofia is a project by four Italian young professionals, who dedicate a selection of artisanal, first-class products to Scandinavia. The fil-rouge is craftsmanship, core of our preservatives-free food products, of our premium coffee selection and of unique design objects.

We believe in excellence, that we found in the connection between tradition and innovation.
We believe in family, as we are, and as we imagine the Sofia-lovers.
We love Italy, our land, and we want to support its businesses.

Visit our stand and taste great coffee and sweets

Cold Hand Winery

Cold Hand Winery laver vin til det nordiske køkken. Frugtvin – vel at mærke !

Vi dyrker noget af verdens bedste frugt i Danmark. De svingende temperaturer i vækstsæsonen og ikke mindst imellem dag og nat, giver nemlig frugten et højt syreindhold. Og syren er netop det mest interessante set med en vinmagers briller.

Det har Cold Hand Winery udnyttet til det ypperste gennem deres helt unikke frugtvine.

Deres frugtrige vine har massser af syre og fin frugt i næsen og smagen, som gør dem til den ideelle ledsagere til det nordiske køkken

Cold Hand Winery byder også på noget helt unikt, nemlig deres isvin. Gennem naturlig frost og optøning skaber de en skøn sødme i deres æbleisvin, som i sig selv er et besøg værd.

Kom til Sweets og oplev deres lækre frugtvine og smag forskellen.

/www.coldhandwinery.dk

Indslev Bryggeri

Her på det første hvedeølsbryggeri i Danmark fokuserer vi på fornyelse med respekt for tradition. På at udvikle de bedste øltyper og brygteknikker. Med rødder tilbage til 1897 er Indslev Bryggeri på Fyn genåbnet som moderne bryggeri i april 2006. Det er ikke længere hvidtøllen, der skummer, men den lifligste hvedeøl, der strømmer ud af hanerne.

Det udstyr og de råvarer, vi bruger, er valgt for at opnå den allerbedste kvalitet. Hvedeøl fra Indslev Bryggeri er stor smag. Hver uge får butikker, cafeer og restauranter landet over frisktappet øl fra Indslev – så du kan nyde den bedste øl i glasset.

Hvedeøl er klassisk belgisk og tysk øl-tradition helt tilbage fra oldtiden. Og den rette til at indføre den tyske weissbier-tradition på Indslev Bryggeri er Brygmester Stefan Peter Stadler. Han har 30 års erfaring med hvedeøl og kan kunsten at brygge øl for sanserne. Stefan Peter Stadler er født og opvokset i München, hvor han er uddannet Brygmester blandt andet på Hofbrauhaus, München. Han har erfaring fra både tyske og danske bryggerier.

Oplev vores fortolkning af dansk hvedeøl som er håndbrygget efter bayersk tradition. Vi tror på, at håndbrygget øl smager bedre. Hele brygprocessen styres af menneskehånd, og vi kræser om alle detaljerne og de bedste råvarer. Her er der ingen tilsætningsstoffer – kun malt, humle, gær, vand og enkelte krydderier
www.indslevbryggeri.dk

Konnerup & Co.

Med et hjerte, der banker for store smagsoplevelser, enkle råvarer og uovertruffen kvalitet, er Konnerup & Co. et chocolaterie ud over det sædvanlige. Det var netop passionen, der drev konditor og chocolatier Henrik Konnerup, da han i 2003 grundlagde virksomheden, og det er den samme begejstring for chokolade, der den dag i dag sikrer, at hver enkelt stykke chokolade smager som en lille bid af himlen.

Kun de allerbedste råvarer slipper igennem nåleøjet hos Konnerup & Co., hvor kvalitet og friskhed er det altafgørende grundlag for det bedste resultat. Hos Konnerup & Co. banker hjertet lige så stærkt for klassiske chokoladedyder som for de mere eksperimenterende oplevelser, hvor alt fra fyrrenål til balsamico eller koriander kræser for smagsløgene.

Til Sweets vil i kunne smage på deres lækre chokolader og få gode råd om alt fra bønne til chokolade af eksperterne selv.
www.konnerup-co.dk

FiniVin

FiniVin har som målsætning at være en stærk leverandør af eksklusive vine til kvalitetsbevidste kunder. Vi rejser derfor hvert år ud og smager os næsten bogstaveligt talt igennem mange spændende vinområder. inden vi – ud fra vores smagsløg og pengepung – udvælger de vine der skal indgå i vores sortiment. ”Vores” vinbønder er alle passionerede, og har lagt al deres sjæl og nerve i de vine de fremstiller.

Vores motto er: Husk – sandheden findes alene i glasset!
www.finivin.dk

Raz-Spa

Raz har igennem de sidste 7 år drevet Raz-Spa i København og i Valby med stor succes, sidste år vandt Raz-Spa Årets bedste spabehandling, og Raz-Spa’s deltager blev nr. 4 ved DM i saunagus. Raz ses ofte i TV og magasiner hvor enten hans produkter bliver fremhævet eller han deler ud af hans mange tips og erfaringer.

Raz er hurtigt blevet de danske kendissers guru for gode råd og klargøring af huden inden en tur op af den røde løber, alle disse råd vil du blive begavet med gennem hans gode råd og nyhedsmail. Han lavede fodspa til Lady Gaga og glimmer peeling til Jennifer Lopez, nu kan du også føle dig som en stjerne.

Hele Raz-Spa’s produktserie er både økologiske og fairtraide. De indeholder ingen syntetiske parfumer, de er fri for parabener og mineralske olier. Han kalder det for REN samvittighed.

Kom forbi Raz-Spa under Sweets og prøv hans lækre produkter, hvor du blandt andet kan få lavet en hud scrub.
www.raz-spa.dk

Bornholms Mosteri

Bornholms Mosteri laver økologisk most og saft af høj kvalitet.

Virksomheden er baseret på at skabe arbejdspladser til udsatte mennesker. Mennesker som er udenfor arbejdsmarked får med andre ord en reel mulighed for en ny tilværelse på en rummelig arbejdsplads, hvor produktionsformen er tilrettelagt efter medarbejdernes behov for ro, tid og nænsomhed. Der drages nænsom omsorg for råvarer og mennesker og det kan både smages og føles.
www.bornholmsmosteri.dk/

Rexwine

Rexwine er en mindre garageimportør som holder til i det nordlige Sjælland (3100 Hornbæk). Vinene sælges via nettet eller ved vinsmagninger som afholdes i private hjem, foreninger eller firmaer.

Vinene som Rexwine præsenterer på festivalen er vine som med megen omhu er fundet på rejser i det nordlige Italien. Her taler vi om små vinproducenter som Carsten alle selv har besøgt og set og fulgt deres produktion. Samtlige vine har flotte omtaler i den danske vin presse.

Kig forbi standen og smag selv!

http://www.rexwine.dk/

Ostedelikatessen

Vi har solgt Ost i Søborg siden 1968. Efterspørgslen har ændret sig gennem årene, vi gør vort bedste for at for at følge tidens trend, hvad enten det gælder Gedeost, blåskimmel og fårmælks ost…. Vi kan ikke alle sammen lide det hele, men med den rette vejledning, kan de fleste finde en ost, de kan li`. Det har vi specialiseret os i, vi importerer kvalitetsoste, så vi vil godt garantere at vi også kan finde en til dig.
www.ostedelikatessen.dk

Det Italienske Torv

Det Italienske Torv er en ung butik som hovedsageligt retter sig til livsnydere og gourmet interesserede.

”Detitaliensketorv.dk” udover det, at være en netbutik så har den været til stede på livsstilsmesser og kulinariske markeder siden 2011.

Her handles, som stod man i den italienske gårdbutik hvor produktet kommer fra, disse unikke produkter, som vi giver ”over disken”, er økologiske, D.O.C. og ICEA produkter som dyrkes og laves efter hjemmelavede og traditionelle metoder.

Menneskerne bag “Det italienske Torv” er de italienske landmænd.
www.detitaliensketorv.dk

Pinotage Shoppen

PinotageShoppen importerer og sælger sydafrikanske kvalitetsvine – også økologiske.

Den sydafrikanske nationaldrue er min favorit, siger Knud Erik Henriksen, som er ejer af shoppen. Ud over at Pinotage findes både som rød, hvid, rose, dessert og mousserende jeg har også andre spændende vine fra Sydafrika

Jeg har et samarbejde med 12 små vingårde, som jeg besøger en gang om året, for at vælge de vine, som passer til mine smagsløg, og så håber jeg også de kan virke tiltrækkende på andres.

Du får lejlighed til at smage nogle af vinene på Sweets i KBH til marts, og indtil da kan du se mere på www.pinotageshoppen.dk.
www.pinotageshoppen.dk

Fiasco-vine

I varesortimentet hos Fiasco-vine, der dækker hele Italien, finder man blandt andet mange gode toscanere. Vine fra andre lande får ikke lov til at blande sig på internet-forretningens hylder, men derimod har Jan Christensen tænkt sig at udvide handelen til også at omfatte trøffelolie, tapenader og andre italienske delikatesser. Han lægger stor vægt på at have et personligt forhold til sine producenter, bl.a. derfor er han oftest at finde i Toskana om efteråret, hvor han hjælper til med høsten, ligesom han har deltaget i mange af de øvrige processer i en vinkælder.
www.fiasco-vine.dk

Vinbyen

Margit og Jan Mikkelsens forkærlighed for vin fik dem til at starte et net-baseret vinfirma. Ideen var – og er forsat, at sælge god vin til fornuftige priser – så da muligheden bød sig, blev Vinbyen.dk en realitet.

For at finde den bedste vin, tager vi rundt – primært i Europa – og finder mindre vinbønder som fremstiller rigtig god vin. Derfor kan vi stå inde for kvaliteten af vores vin. Når vi køber oversøisk vin, samarbejder Vinbyen i dag med nogle af Danmarks bedste vin indkøbere. Vi kan derfor altid tilbyde mange forskellige typer vin, fra det meste af verden, til fornuftige priser.

Kom forbi vores stand og smag på vores vine. Vi kan altid finde en der passer til dig.
vinbyen.dk