Desserter og søde sager i sommervarmen

iskageSommeren er kommet til Danmark, hvilket betyder at t-shirt og shorts er vores påklædning og grillen vores fortrukne beskæftigelse. I dette indlæg skal vi se på sommervenlige søde sager og desserter, vi skal nemlig se på nogle af de bedste desserter og andre sødesager, som du kan nyde i sommervarmen. Herunder har vi samlet en række af de desserter og andre søde sager, som vi mener du skal nå at smage på i sommermånederne. Der findes formentlig en masse andre produkter, men derfor er det godt, at listen ikke er endelige endnu (så send os endelig en e-mail, hvis du mener der mangler noget på listen).

– Blåbærs tærte (frisk dessert som kan nydes med lime og creme fraise)

– Brombær Crumbcake (Topping af brunt sukker og pekannødder tilføjer en knasende sødme til en allerede fremragende kage med bær).

– Tærte af mint-is (Denne (ubagte) tærte får sin usædvanlige sprød skorpe ved at blande smeltet chokolade med riskorn og øjeblikkelige frysning).

– Peanut Butter iskage (Salt og sødt samt kold og sprød, denne iskage vil tilfredsstille enhver tsmag)

Herudover vil vi anbefale denne opskrift på blåbærs tærte og denne opskrift på tærte af mint-is, som nok skal være med til, at skabe en perfekt sommeraften. Begge desserter er perfekte som afslutning på en god grillaften (men skynd dig, de kan smelte væk).

Og når man nu har sagt søde sager, så kan man selvfølgelig ikke komme udenom decideret slik. Derfor kiggede vi slikleksikonet igennem (inspiration her) for at se, hvilke slikprodukter som egentlig var sommervenlige. Herunder har vi sammensat vores top 5.

Nr. 1: Skumfiduser (skumslik)

Nr. 2: Bounty Chokoladebar (chokolade)

Nr. 3: Spunk (vingummi)

Nr. 4: Haribo Matador Miks (vingummi)

Nr. 5: Skittles (bolcher)

Selvfølgelig vil ikke alt slik være sommervenligt, da konsistensen af meget slik ændre sig ift. varmen/kulden. Dette betyder derfor ofte, at folk ikke fortrækker chokolade i varmen, men på trods af dette, har Bounty sneget sig ind på listen grundet sin flaske kokoskerne.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *