Så nemt kan det være at købe vin?

Kender du følelsen af, at du ikke helt ved hvad du skal købe af vin? Ender du ofte med at købe den sædvanlige flaske, fordi du ikke helt gider eller tør tage chancen med en ny? Bare rolig, sådan har rigtig mange mennesker det, når de skal købe vin til en god aften med familie og venner. 

Vin

De 3 problemstillinger

Vi har ikke svaret på alt, men vi har løsningen på dit problem med ikke, at kunne finde gode vine. Men lad os først kigge på, hvorfor de fleste danskere står i denne situation. Vi har sammensat 3 grunde til, at den almene dansker ender i denne situation, og efterfølgende vil vi fremsætte en løsning du kan overveje.

  1. Dit problem er.. at du ikke har nok viden omkring vin
  2. Dit problem er.. at du er bange for, at ende med en dårlig vin
  3. Dit problem er.. at di har mistet lysten til at gå op i din vin

Det er som regel de begrundelser vi kan se, når folk står i en sådanne situationer. Enten har de ikke viden til, at vælge den rette vin til den pågældende begivenhed eller mad. Herudover oplever vi også ofte, at folk desværre for mange gange har oplevet, at de er kommet hjem med en dårlig vin, og således har ”ødelagt” hele aftnen. Den sidste begrundelse kan hænge samme med nummer 2, men kan også opstå ved, at vinmarkedet simpelthen er så uoverkommeligt, at man har mistet lysten til overhovedet at sætte sig ind i det.

Løsningen på dine problemstillinger

Lad os starte med at sige, at der selvfølgelig findes mange løsninger på dine problemstillinger, men rigtig mange af disse vil kræve dig meget af dig (vinkursus, privat vinshoppet etc.). Derfor vil vi snakkede omkring en løsning, som vi mener er langt nemmere og billigere – vi taler selvfølgelig om vin på abonnement.

Igennem Tastersbox kan du få vin på abonnement direkte til din dør, måned efter måned så længe du ønsker. Men hvad der adskiller Tastersbox fra andre af lignende tjenester er, også det som løser en række af overstående problemer, deres Tastersmagazine.

Igennem Tastersmagazine får du hver måned en introduktion til de 4 vine/drue du har modtaget, samtidig med en række opskrifter, så du altid får den rette vin til det rette mad. Hver måned vil der være et nyt tema, så imens du udvikler din viden igennem Tastersmagazine, så er du sikker på, at du får en række gode vine – udvalgt af vineksperter.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *